mandag 30. mars 2009

Underskriftsaksjon og roseliste fra Bjørke

Jeg fikk oppdatert liste fra Bjørke på mail fredag , med følgebrev om at det var noen bekrefta sorter som ikke hadde kommet. Heldigvis gjelder det ikke noen av mine bestillinger, puh!
Jeg må altså fortsatt bruke påsken til å spekulere ut plassering av nye bed. Det skal være meg en fryd og glede!
Har tatt utskrift av lista for muligens å plusse på med noen sorter til. (Hysj! Ikke si det til husbonden!)
Lista ligger så vidt jeg ser ikke ute på hjemmesida til Bjørke. Dersom noen vil ha den, har jeg fått klarsignal til å videresende, bare si fra. Den ligger i Excel-format.

Ellers vil jeg oppfordre alle hageinteresserte som av en eller annen grunn ikke har gjort det enda om å signere Sigrid på Hagegal sin underskriftsaksjon for å få flere og bedre hageprogram på NRK og TV2. Du finner oppropet her.

Har tatt bilder av flere hipper i helga, de sto i fare for å blomstre av før mitt eget kamera ankommer, antakelig onsdag. Laster ned bildene i kveld, tenker jeg.

6 kommentarer:

elle-melle sa...

Pønske ut plassering av de nyinnkjøpte/bestillte er en hyggelig påskesyssel.
Jeg har noen på liste i det lokale gartneriet som jeg håper kommer. Jeg aner ikke hvor de skal stå for det temmelig trangt allerede.
Men jeg finner nok en løsning på et så flott "problem"

Underskriften min står på lista den, vær sikker! Et supert tiltak som jeg virkelig håper bærer frukt.!

Elisa sa...

Ja, det må vel vere ypperlig påskeaktivitet!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg har så vidt begynt planleggingen av nye bedd nedanfor, men er redd de må opparbeides ordentlig før jeg kan begynne med shoppingen. Det er en del berg der, og jeg er spent på hvor dype jeg kan få beddene. Dessuten har jeg mange selvsådde sommerfuglbusker i forskjellige farger i planterommet i kjelleren, som skal plantes der :-)

Berit sa...

Fornuftig du, Ingrid. Jeg satser på mine vanlige prinsipp: Kjøp (eller i alle fall bestill) først, grav siden!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg må bare finne ut hvor dybt jeg kommer før jeg treffer fjell. Ellers så planlegges det murer både her og der, slik at jeg skal få bedd :-D, og gressmarken må skrapes av med elektrisk spade (liten gravemaskin :-) der beddene skal være. Det er nok lenge siden det var haging der ja.

Berit sa...

Det kan være en kamp å spa opp nye bed, ja.
Det hender jeg også ønsker meg minigravemaskin! Alternativt et mannfolk uten ryggplager!