tirsdag 16. desember 2008

Åtte blanke ruter

Åtte hjerteløse ruter igjen i julekalendervinduet mitt. Synlig påminnelse om påkrevd effektivitet!
I går fikk jeg laga sylte, nå står den i press et par dager før jeg stikker i nellikspiker og putter den i saltlake. Den rekker akkurat bli salt nok til jul. Og fettet står i en bolle for seg til småfuglene, så får de også sitt.
Mens kjøttet kokte og kokte fikk jeg nesten ferdig magebelter til gardinene - det var jamen flaks at de ikke hadde passe gardinhøyder, for det gjorde seg med magebelter. Mangler nå bare å justere til riktig lengde, sy trykknapper på samt å feste kroker i veggen.

Så er jeg snart ferdig med selbuvottestrikken, mangler bare tomler på siste par. Og en uendelighet av tråder å feste. Montering er alltid det kjedeligste med strikking, greit med litt tidspress!
I kveld er planen å bidra til kakelinne og global oppvarming igjen.

Hipt: Christmas Red er diiiger og den mørkeste røde hittil, og kommer dessuten med en knopp til. Den har også bra med bladverk ved siden av blomstene, det liker jeg godt. Sweet Lilian er sart og yndig, den første av importen som blomstrer.
Mega har forresten fått inn et nytt parti, denne gang ble en Virgin og en Barotse med hjem. Spennende farge på den siste! Det begynner å bli trengsel i vinduene. Alle de nykjøpte pyntepottene fra Plantasjen er oppbrukt, jeg må innom og supplere.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, den siste var kjempeflott. Så mange flotte hippebilder jeg har sett hittil i desember er det like før hippesjuka tar meg:-)

Kakelinna har kommet for fullt til Møre, +11,3 varme grader ute nå.

Berit sa...

Så varmt! Her var det to varme da jeg reiste på kontoret.
Barotse er flott på bildet, så får vi se om det stemmer. Cherry red, sto det.

Herdis sa...

Er jammen misunneleg på deg for den Megaen du har. Her har dei IKKJE så fine hipper. Eg lir av abstinens i år, har berre kjøpt to... Ingen å finne på tenerife, enda det er nær Afrika:-(