tirsdag 7. oktober 2008

Om å vente på posten

Arghh!
Jeg tror jeg melder meg inn i hatklubben mot posten.
Ikke mot de ansatte, de gjør sannelig så godt de kan.
De fleste av dem i alle fall.
Men mot systemet! (Her hadde jeg trengt mange sinte smileys.)
Det er virker som det er sentralisert til det skandaløse og skåret ned på ansatte til det uforsvarlige!

Jeg har venta pent og flinkt på løk fra Eurobulb, sendt fredag 26. Lest hjemmeside, spora pakke.
Pakka kom til landet torsdag 2, var sendt til tollager fredag 3. Tollbehandling skulle etter deres egne opplysninger ta et døgn, så i går ettermiddag ringte jeg kundeservice. Etter venting og innledende blabla ble jeg satt videre til tollavdelingen. Ny venting, deretter høflig mann på øret.
Høflig spørsmål fra meg om hvorfor pakka hadde stoppet opp.
Nei, en dags behandlingstid! Det var så store postmengder som venta, må vite, så sendinga var ikke ankomstregistrert enda. Men jeg kunne påskynde prosessen ved å maile personopplysninger slik at de hadde meg i kunderegisteret. Da slapp jeg vente på at de skulle sende brev med forespørsel om det.
Hvilket jeg gjorde sporenstreks, takk for tipset. Hyggelig var han.

Men pakka er fremdeles ikke ankomstregistrert iflg. sporing, jeg har sjekka minst femten ganger i dag. Så håper jeg at de som skal oppdatere kunderegister ikke har like mye å gjøre som de som skal ankomstregistrere. Og de som skal sende videre.
Jeg ser for meg tildekking av løkleggingsområder mot frost både hos meg og hos min medgale som skal ha sin del av løken, og er hjertens glad for at jeg ikke dro enda flere ut i fristelsen og elendigheten.

3 kommentarer:

Sigrid sa...

Jeg går også og venter.....hvis det kan være noen trøst. Min pakke kom i to kolli og jeg har meldt adresseforandring etter bestillingen, så jeg har også mailet til dem. De har nå i det minste sendt kvittering for at de har åpnet mailen - uten at pakkene er kommet noe lenger av den grunn.

Berit sa...

Felles skjebne! Hipper i din også, muligens? Fniis!
Jeg har også fått autosvar, uten at det betyr at den er lest. Fortsatt ingen framgang, sjekka for 5 min sia.

Miamaria sa...

Det største problemet hos dem er å komme gjennom på mail. Huff. Dette innlegget ga meg flashback. Lykke til videre! Håper det går kjapt herifra.