onsdag 30. juni 2010

Overgartneren vanner

Himmelens sluser har vært åpne fra i går ettermiddag. Så trenger jeg i det minste ikke tenke på vanning de nærmeste ukene! Og godt er det, jeg skal ha sommerferie - igjen - fra helga. Verre blir det å få lukt og ordna det som ordnes skal i hagen før jeg reiser. Men vi bruker to biler formedelst hyggelig ferieinvasjon av familie luftveien, så slipper de leie bil. Så da kan husbonden bare reise når han er klar, og jeg kan gjøre meg ferdig i ro og mak uten at han maser og rykker i tømmene. God og avstressende løsning for oss begge.

Herlig med ferie! To uker i juni, fire i juli og en i august er planlagt så langt. Samt Budapest til høsten. Jeg har nemlig gått til det skritt å gå ned til halv jobb fra juni, og jeg må si det fungerer aldeles praktfullt! :D Særlig fordi jeg arbeider såvidt selvstendig at jeg kan ta ut fritida som lengre perioder i stedet for halv dag eller to-tre dager i uka, det betyr lengre opphold i sunnmørsparadiset og mulighet for flere reiser. Litt mindre i lommeboka blir det, men vi har regna ut at det skal gå greit. Kniper det, kan vi fiske litt ekstra. Og dyrke flere grønnsaker. :D

Jeg har oppdatert roselista med noen flere blomstrende, samt flytta en Morden Centennial ned fra avdeling antatt død til avdeling viser livstegn. Undrenes tid er ikke over, kanskje dukker det flere skudd fram fra ugraset?

Gledelig oppdatering om fimen Bestevenner, som musikeren min har levert musikken til: Den lille filmen, sett av 51.655 personer på kino, er nominert til Amanda i barnefilmklassen sammen med Julenatt i Blåfjell og Knerten. David mot to ganger Goliat! Andre kassesuksesser som Yohan barnevandreren og Olsenbanden junior nådde ikke opp. Jeg er sertifisert blodfan, og har vært inne på VG-nett og stemt på den til Folkets Amanda også.

5 kommentarer:

Marit sa...

Så deilig med så mye feri på deg. Håper værgudene er medgjørlige denne gangen. Helt supert for deg å gå ned til halv jobb, og med de mulighetene for lengre ferier som du da får. Vel unt!

Slusene har vært åpne her i dag, men nå skinner sola igjen. Kjekt med litt vanningspause ;)

Berit sa...

Her renner det fremdeles. Det regner som det ikke skulle være himmel på, sier sjefen min. Bra uttrykk!
Jeg merker at jeg godt kan venne meg til mye fritid!

hildeG sa...

Høres deilig ut. Regner her og. Jeg har lagt inn en sommarpsalm til trøst. Så fint at du skal til Budapest - det er en fin by :-)

ToneM sa...

Godt med litt ekstra ferie, ja! Jeg starta ferien for ei uke sia, men ferieværet lar stadig vente på seg. Ikke for det, i dag har vi hatt stabilt oppholdsvær. God ferie til deg og dine!

Berit sa...

Her regner det fremdeles, men det er kanskje håp for morradagen. Dårlige langtidsmeldinger for Sunnmøre også, det gjør ikke så mye om jeg blir litt hefta hjemme i startfasen. Men jeg gruer for myggen, den er på sitt aller verste nå, uthvilt og blodtørstig!