fredag 30. januar 2009

Hippefoto -Virgin

Virgin, enda en av den store hvite flokk (hehe), fra Hadeco. Litt slengete i veksten, men fin. Denne gangen har jeg forsøkt å fotografere i dagslys, som jeg synes gir mjukere og mer modellerte bilder - det har lett for å bli flatt og hardt med blitz. Her er det bakgrunnen som er problemet. Det som for meg så ut til å være en ensarta lys vegg ble dessverre også "modellert", med høyst uønska skyggestriper. Så vet man det. Bakgrunnsstoff påkrevd!

I dag reiser vi for ei uke på Møre. Båtgreier, fisking samt feiring av mannfolket som fyller 60 uti uka. Det skulle ikke forundre meg om jeg greier presse inn noen hageøkter også, fint å luke på denne tida. Gleder meg!
Seint går kveld gikk det imidlertid opp for meg at jeg hadde opptil flere blomstrende hipper jeg ikke hadde brukbare bilder av, og ingen garanti for at de holder seg like vakre ei uke til. Dermed ble det ei panikkarta fotoøkt omkring midnatt.
Tok i bruk badet som atelier, best lys der. Mørkt bakgrunnsstoff drapert over dusjhjørnet, ganske praktisk! Hippene etter tur foran, jeg på huk på golvet. Blitz. Rakk ikke laste over i går kveld, men har et visst håp. Macen er med. Ikke nett på Møre, bare. Vi vurderer mobilt bredband, vingler mellom Telenors Kveld og helg (men er det bra nok?) og Ice (dyrere, men antakelig bedre, og tilgang hele døgnet)

8 kommentarer:

Mari sa...

Ice er igrunn et kjekt breibånn hvis det er dekning for det. Hadde det før og kombinasjonen bærbar datamaskin og Ice funka bra for den tok strøm fra datan. Da gjorde det ikke noe at strømmen forsvant titt og ofte ;) Bare husk hvis du skal ha Ice å kjøp antenne med en gang så slipper du endel frustrasjoner...

;)

Berit sa...

Lurt med egen antenne, altså? Hørtes tungvint ut. Stor?

Herdis sa...

God ferie på Sunnmøre! Håper de får like bra vær som vi har hatt ei stund, men mindre vind. Meldinga var bra i dag og nokre dagar framover:-)

elle-melle sa...

Nydelig hippe igjen:)

Og god ferie på Møre!

Anne på Moseplassen sa...

Jeg brukte mobilt bredbånd mye en stund. Fin dekning, og i sentrale strøk god overføringshastighet (der det er 3G). Men jeg har også brukt det på enkleste telefonignal inni skogen, og da blir du fort litt utolmodig... hehe, ikke så mye surfing, men fint til e-post og egen bloggeskriving.

Fryktelig lettvint med sånn mobilt bredbånd da, kunne koble meg opp hvorsomhelst omtrent. Ice har jeg ikke noe erfaring med så det kjenner jeg ikke.

Anne på Moseplassen sa...

haha, glemte jo helt å kommentere den råflotte hippen din!

Berit sa...

Vil helst det skal funke både i tettbygde strøk og ute på kysten. Me fær sjå, kanskje det lar seg gjøre å låne en usb-dings for å sjekke funksjon ulike steder.

Sigrid sa...

Jeg har svart deg om ICE på min egen blogg.
Virgin var vakker :-)
Den fotoseansen hørtes merkelig kjent ut LOL.