onsdag 28. januar 2009

Også bilde nr 6

Jeg har studert bilder som er lagt ut som svar på den sirkulerende utfordringa. Masse vakre, hagerelaterte bilder. Og jeg lurer: Hvor stor statistisk sannsynlighet er det for at alle nr 6-bilder er så fine? Forstår jo at en hopper over bilder med gjenkjennelige personer osv. Men likevel? Er folk virkelig så disiplinerte at de luker vekk alle dårlige, uinteressante bilder?
Jeg var lykkelig da jeg fant et noenlunde anstendig blomsterbilde på anvist plass!
Men rett skal være rett: Jeg kunne like gjerne presentert dette bildet. Det er nemlig det 6. bildet i det 6. mappa i hagegalalbumet mitt. Inspirerende, hva? (Det er fra en serie om da jeg laga et nytt rosebed i sunnmørshagen, forøvrig. )
Jeg må innrømme at hvis jeg hadde funnet dette bildet først, er det en viss sannsynlighet for at jeg hadde funnet en alternativ måte å telle på....

5 kommentarer:

Mari Anne sa...

Dette bildet gjetter jeg på at hadde en historie. Du kunne skrevet endel om hvorfor du la plastkant, hva som hadde vært, og hva som skulle bli. Kanskje noe om hvilke tanker du gjorde deg da du anla bedet. Hva med før-etter bilder som følge? Jeg synes ikke det hadde vært et dårlig bilde.
Hadde det 6. bilde derimot vist meg selv iført bare underbukse, ville jeg nok tellet litt mer kreativt. Selv om det kunne blitt en morsom historie.

Marit sa...

Godt poeng du har der, for det kunne blitt litt av hvert hos meg også. Uskarpe, dårlige bilder er det nok av her i hvertfall. Ren flaks at bilde nr 6 ble full klaff her i gården...

Elisa sa...

Tanken har slått meg også! Eg unngjekk heile problematikken ved å bruke nettopp hagegalalbumet mitt, så slapp eg ta stilling til om eg skulle publisere feks barnebilder. Men så er gamle-pcn med alle bilda på ute av funksjon for tida også, må få redda dei ut snart!

Berit sa...

Huff da, Elisa! Bilder i fangenskap er ikke bra. Få dem ut!

elle-melle sa...

Akkurat det samme har jeg og lurt på, og jeg lurte fælt på hvordan mitt 6. bilde var. Det var slett ikke det verste i mine mapper, heldigvis - for jeg har og mange bilder liggende som ikke er sååå fine.