lørdag 30. april 2011

StøvlebrukVel overstått påske! Vår sto i båtpussens tegn. Det er den tida av året da det ikke er så hyggelig med stor båt. Men nå skal jeg si vi er ship-shape: spylt, såpevaska, spylt igjen, tørka, polert og voksa. Skuta skinner, om jeg må si det sjøl. Og mannfolket har tatt alt det tekniske samt reingjort teakdekket. Heldigvis hadde vi tinga plass i hallen til Nogva igjen, der sto vi tørt og fint mens det riktig bøtta ned ute. Pjaktisk!

Og etter båtpussen ble det prøvetur på sjøen og diverse hageaktiviteter. Jeg har fått grovrenska alle sunnmørsbeda samt klipt nogle roser. Ikke et bilde tatt av noen blomst - presterte å legge kameraet hjemme. Jada, det går an. Så alle bildene av lerkesporer, aurikler, kuleprimula samt de tusen narsissene av ymse slag sitter bare i hjernen, ikke på fil. Bortsett fra påskebuketten vi tok med hjem - det gikk bare ikke an å reise fra den. Så hva gjør man når man ikke har noen vase i bilen? Jo, man tager en liten støvel. Med et par plastposer inni slik at de kan ha vann underveis. Pjaktisk - og aldri så litte latterlig.

7 kommentarer:

Sigrid sa...

Syntes det var litt kult jeg :-)

Marit sa...

Kjekk vase det da! Det gjelder å bruke hva man har for hånden :)

Mariann sa...

Man tager hva man haver. Påskebuketten stod sikkert stødig og godt på vei hjem.

Berit sa...

Joda, det funka fint, "vasen" sto støtt mellom anna bagasje.

ToneM sa...

Kult og praktisk, spør du meg. :-)
Og det er jo som bekjent bedre å være haulaus enn å være rådlaus...

Berit sa...

Hehe! Det var jo såpass spesielt at det måtte avbildes. Koselig med påskeliljer fra egen hage, det er en grøftekantvariant uten navn, men med duft.
Har et bilde der datterdatter mi holder buketten også, men det forblir privat. :)

hildeg sa...

hihihi bra!