søndag 7. mars 2010

Effekten av kuling og varmegrader


Undrenes tid er fortsatt ikke over! Dette bildet er tatt i dag tidlig, under et døgn etter bildet i forrige innlegg. Kuling og 5-7 varmegrader har tatt utrolig mye av snøen på de få timene. Nå kjenner jeg igjen sunnmørsklimaet!

Snøklokkene er fortsatt dekket av snø (de var i alle fall det da vi reiste i formiddag), men ved trappa på nordveggen så jeg svulmende knopper på klosterklokkene. Krokustupper og narsisser tyter fram her og der, juleroseblader og skyggesildrerosetter er avdekket i et av rosebeda. Nesten fælt å reise hjem til kuldegradene, men heldigvis er det bare noen få av dem i kveld.

13 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Oj - er det slik det ser ut under snøen ja :-) Det går vel fort nå fremover tenker jeg. Jeg syns det er gøy å lese bloggen din! Ha en fortsatt fin kveld!

Unknown sa...

Wow, send litt tining over til meg. :)

Marit sa...

Utrolig! Måtte snøen smelte like fort her :)

Berit sa...

Dette er normalen i havgapet, jeg hadde bare nesten glemt det. Naboen pleier si at hvis hun skal gå på ski, må hun stå klar med skia på trappa når det snør. Men i år har den ligget sia romjula.

Anonym sa...

Deilig!

Linnemi sa...

Utrolig. Jeg aner vår! Hos deg, ikke meg, for i natt gikk sneen av takene og ligger nå helt opp til krysset i vinduene. Under der er bedet med alle vårens løkplanter. Blomstring til 17.mai, tenker jeg. ;-)

Kathrine sa...

Sånn er det her også. Vips, så er plenen der!

:)

IngunnBW sa...

Fantastisk broilersmelting! Slike tilstander får vi nok ikke her nei. Det har så vidt vært oppe i 0 grader, så sneen ligger der like kompakt som før. Noe har nok gått med i solen, men ikke så det monner. Men jeg gir aldri opp håpet om en superrask smelteperiode og bar bakke :)

Mariann sa...

Nå ble jeg nesten litt misunnlig her. Bar mark har vi ikke sett siden desember. Her er det skodde og lett regn, men det tiner ikke på langt nær så fort som i sunnmørshagen din.
Våren er iallefall hjertelig velkommen hit også.

Elisa sa...

Så herlig å sjå bar mark! Håpar det ikkje blir så lenge til me har det her også.

elle-melle sa...

Så utrolig deilig:)))
Her er det ikke på langt nær så bart, men sola tiner på snøen om dagen og kuldegradene om natta gjør alt de kan for å holde på snø og is. Jeg gleder meg til å se igjen julerosene som stod (nesten) i blomst før snøen kom!

Therese sa...

Det så deilig ut med bar bakke. Tror det har forsvunnet litt snø her også de siste dagene, men det er vanskelig å legge merke til når alt likevel er helt hvitt.

Berit sa...

Det har vært en vinter til i sunnmørshagen etter dette, hører jeg. Men jeg håper den er vekk til påskeferien, bare ei uke igjen! :D