torsdag 21. januar 2010

Mysterier

Den savnede fjernkontrollen (jfr. forrige innlegg) lå plutselig på stuebordet. Jeg mistenker husbonden for å ha funnet den og lagt den der ganske så stille, men han bedyrer uvitenhet og uskyld. I denne saken, i det minste. Han mistenker meg. Sier han, da. Så der står saken. Kanskje det var salig folkehøgskulelæraren som bodde her i forgangen tid som spilte oss et puss og fniser i krokene av forvirringa han har skapt? Åkkesom er har vi fått rydda en smule under leteprossessen, det var da godt for noe.

Ikke så mystisk, bare søkk irriterende: Min skrantende mobil er i koma. Det vil si skjermen har plutselig blitt ujevnt lysegrå uten å vise noen tegn og symboler. Alle kjente gjenopplivingstriks forgjeves. Og det skjedde naturligvis i går da jeg for en gangs skyld var langt hjemmefra på tur til et sted jeg ikke hadde vært før, alene og incommunicado ettersom jobbmobilen lå igjen i den vanlige veska. En kan stole på Murphy! Må få ut fingeren og bestille ny fluksens! Så kanskje det også er godt for noe.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du har nok hatt en låner under golvbordene.

http://209.85.129.132/search?q=cache:2XuSSEeThe0J:www.nfi.no/barnunge/filmstudieark/film.html%3Fid%3D88+l%C3%A5nerne+b%C3%B8ker&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=uk :)

Randines hageblogg sa...

Bra fjernkontrollen har kommet tilrett, uansett hvordan den fant veien tilbake til bordet.

Kjedelig med mobiler som ikke vil virke lenger, det er nok frustrasjoner i januar likevel...

Berit sa...

smgj: Kanskje en låner, ja? Har faktisk mer tro på salig Hattestad. Eller husbonden.

Randine: Ny frustrasjon. Den komatøse står på bedriften, den nye vil jeg ha privat, og dermed skjærer det seg når jeg skal ha beholde nummeret. Ikke umulig, det tar bare mer av den tida jeg ikke har.

Elisa sa...

Uffdå, det var svært til kvardagskomplikasjonar. Sånt kan tære på sjeldefreda, håpar det ordnar seg med nummer og mobil!

Marit sa...

Det sies at det som ikke er stjålet, det kommer til rette ;)
Ergelig med mobilen din da!

Unknown sa...

Hva skal jeg si - vi har hatt det samme her med mobilene - borte vekk - og plutselig tilbake igjen. Katta har ikke reagert på "lånerne" - denne gangen. ;)

Unknown sa...

Ja vi hadde samme mysterium med fjernkontrollen her. Vi lette til vi var blå i fjeset. Men så plutselig lå den der midt på bordet.. hmmmmm.