mandag 18. januar 2010

Januarblues

Mens husbonden er en snartur i dette vinterlige sunnmørslandskapet (et til av musikerens mobilbilder) og i skrivende stund antakelig koser seg med badstu og snøbad, sitter jeg hjemme og sturer. Gruer meg til å gå ut og måke helgas snøfall, småsørger over at vesleprinsessa er på flyttefot hinsides hyggelige impulsbesøk på ettermidagen. Irriterer meg lysegrønn over at fjernkontrollen til tv-en forsvant på uforklarlig vis her om dagen da julepynten åkte på loftet.

Det er ikke synd på meg. Husbonden kommer igjen i morra, og uansett er jeg lite glad i snøbad. Veslejenta får det fint dit hun kommer, kommuniserer fint på telefon, og dessuten er vi er da mobile, for søren! Snøen er lett å ta med skyveren, og fjernkontrollen dukker nok opp bare jeg slutter å lete. (For sikkerhets skyld har jeg ransaket alle utbårne julepyntesker og søpleposer, de er frikjent.) I mellomtida har jeg bøker, frølister og radio. Så det er slett ikke synd på meg, men småsturer gjør jeg lell. Håhåjaja!

7 kommentarer:

Britt Åse sa...

Såsåså! *klapper på hodet*

:D

Anonym sa...

mm...sånne dager der det egentlig bare å vente på går over. (Eller å finne noe hyggelig å gjøre etter pliktene. Da blir de også som regel lysere.)

Berit sa...

Jada, nu går alt så meget bedre. Ikke ofte jeg har den følelsen. Men det blå bildet speila stemningen så bra - tilfrossent og blått.

RandiF sa...

Du var nok sikkert bare litt ensom.... :-)
Her nytes egentlig januar, maaaange år siden vi har hatt det så fint og hvitt og rent....

elle-melle sa...

Det var et nydelig vinterbilde!

Litt blues i det - akkurat som du har det:) Det er slik vi er - noen dager går litt i det blå - men det pleier jo som oftest å ordne seg:)

Klem!

Marit sa...

Nydelig blått bilde! Godt at du har fått igjen ditt gode humør :)
*klem*

IngunnBW sa...

Så vakkert vinterbilde, kaldt, blått og med det riktige vinterlyset. Nå er det ikke lenge igjen til våren, enn så lenge gleder jeg meg over solskinnsdager og lysere morgener og ettermiddager :)