fredag 27. november 2009

Den tida av året

Julekalendertid.!
Satt noen timer i går og pakka inn 96 små pakker, kalendere til mødrene våre og barna våre. Joda, barna er voksne og mødrene godt voksne, men jeg har vanskelig for å kutte ut tradisjoner. Det er litt koselig å pusle med, forhåpentligvis for mottakerne også.
Innholdet er av det enkle slaget - smågodt i 24 varianter. Dertil en liten lapp som til og med i fjor inneholdt et limerick, men nå har jeg kommet til veis ende i samlinga og måtte finne på noe nytt. Det ble hagevitsetegninger funnet på nett, ganske fornøyelige, fra Mark Parisi (Off the Mark).
Når jeg får sendt småpakkene ut i verden må jeg pønske videre på kalenderoppgaver til forumet, der har jeg en smule dårlig samvittighet.

Så har jeg fått en award av Mariann. Tusen takk, så hyggelig!
Den skal egentlig sendes videre til 15 nyoppdaga blogger - men jeg har knapt rukket lese noen nye blogger siste halvåret, så det får være. Jeg kan kanskje komme tilbake til det når jeg finner noen nye til lista mi.

6 kommentarer:

Elsa sa...

Julekalender ja, der sa du noe. Denne høsten har gått så fort unna at jeg holder på å ramle av lasset.
På dette viset er nok både jul og nyttår over før jeg får klamret meg fast:)
Ligger en utfordring til deg inne på bloggen min, mulig du har fått den før.

Ha en fin helg og første søndag i advent:)

Berit sa...

Har vært borti noe lignende, Elsa - 6. bilde i 6. mappe var det da. Det er litt spennende å se hvilke bilder det er, så får vi se hva jeg gjør.

Sigrid sa...

Puh! 96 pakker? Jeg syntes det var voldsomt med 38. Mammaen tok de siste 10 selv. Småtrolla har tittet opp i posen i dag og gleder seg voldsomt til julekalenderen.

Anonym sa...

Tror jeg står over julekalenderstyret i år ... :-( Har vært flink et par år nå. Men barna får klare seg uten. Mulig de får flaxloddjulekalender hvis de er snille. Ellers skal jeg konsentrere meg om den musikalske julekalenderen på bloggen tror jeg

Berit sa...

Kalender til barnebarnet sørger datter mi for. Jeg tar meg av de voksne!

Anonym sa...

ma sjekke:)