onsdag 30. september 2009

Bestevennertrailer

Det har kommet trailer til Bestevennerfilmen som jeg skrev om i et tidligere innlegg. Min musikersønn står altså for all musikken, bare for å ha nevnt det enda en gang. Jeg tester om jeg får til å kopiere den inn her:(Det gikk, gitt! Halvgamle kvinnfolk får det til om de bare plundrer litt. )

Jeg klipper Filmbins forhåndsomtale:

Julie, Mette og Naisha er bestevenner. Plutselig en dag forsvinner Naisha og ingen vet hvor hun og moren er. Uten annet spor enn en adresse skrevet med usynlig blekk, sniker Julie og Mette seg på nattoget til storbyen. Vil de noen gang få bestevennen sin tilbake?

Bestevenner er en historie om to modige jenter som tar saken i egne hender for å redde sin bestevenn. Noe som skal bli en nervepirrende reise som vil forandre livene deres for alltid.


Premiere 30. oktober

3 kommentarer:

Unknown sa...

Er det en samproduksjon med NRK? Evt at den kan dukke opp som TV-serie. ;)

Berit sa...

Nei, NRK er ikke inne i bildet. Den kommer på kino, men det blir formodentlig en dvd om ei tid.
Jentene i filmen er i niårsalderen, men jeg vet ikke hva slags aldresgrense den får på kino. De testa ut filmen på en gjeng tredjeklassinger, som visstnok både lo og gråt.

Berit sa...

Hyggelig at du besøker bloggen, forresten. Tenkte jeg skulle gjøre en gjenvisitt, men fant ingen adresse. Har du ei lenke å by på?