fredag 20. august 2010

Næmen!

Dagens hyggelige overraskelse: Jamen gikk min beskjedne, lille rosefrøken videre til finalen i Moseplassens konkurranse Frøken rose 2010. Takker hjertelig de som har stemt på henne!

Det må være englebarnebarnets fortjeneste.
I dag fyller hun 4 og bonusbarnebarnet 7, vi skal til Østfold og feire begge jentene, med bokpakker og bringebærpai i bagasjen.
Og kanskje finner jeg blomsterløk på innlagt harrytur. Om det blir tid og jeg formår å få mannfolket til å bli med å lete etter hagesentre. Jeg fikk tips på hagegalforumet.

10 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

Ja, gratulerer med finaleplassen! Og angående harrytur så skal mannen en tur til sverige snart han også, så nå satt du meg på en ide...

Berit sa...

Hører de skal ha mye bedre utvalg enn i Norge, og noe hyggeligere priser. Men det spørs om løken er på plass i butikkene enda. Skader ikke å sjekke!

Unknown sa...

Så koselig! Bringebærpai er så godt - det samme er å bli klemt flat av glade småjenter. Jeg har noen slike små i vennekretsen som deler ut smellkyss ubedt.

God jakt i Sveariket det sköna!

Berit sa...

Takk, Anita!

Unknown sa...

Tips: Dagliljer, det pleier å være andre sorter enn mainstream-utvalget på disse trakter.

heidi sa...

Nydelig lita frøken, lykke til i finalen.

Skal vel snart på sverigestur jeg også... det var sikkert lurt å se etter løker av diverse slag. Var forresten på Plantasjen forleden dag og kjøpte meg Allium og tulipaner, men jeg finner sikkert plass til flere også. Blir det fullt kan jeg bare anlegge flere bed, så enkelt er det! ;oD

Marit sa...

Gratulerer med finaleplassen! Kos deg på harrytur og familebesøk :)

hildeG sa...

Celestial er en av mine favorittroser også. Nydelig bilde av en knupp som akkurat er kysset :-)

smgj sa...

Og om du fremdeles er i nærheten må du gjerne ta turen innom.
smgj - ved brua

Berit sa...

Det ble kort og hektisk denne gangen, smgj - rakk ikke lete etter løk heller, måtte plukke opp musikeren fra toget. Trøster meg med at det blir flere turer, og at løken sikkert ikke var kommet. ;)
Men jeg har nok tenkt på deg og de andre østfoldingene!