fredag 13. februar 2009

Forviklingar: Charisma og Sydney

Inntil det skjer noe mer spennende på hagefronten fortsetter jeg med å presentere hipper.

Charisma er også fra Eurobulb, og voldte meg en smule frustrasjon her rundt juletider. Store forventinger da knoppen skulle åpne seg, men det som åpenbarte seg var helt feil! Det var Sydney, avbilda til venstre her. Den hadde jeg riktignok også bestilt, men samler som jeg er hadde jeg ikke tenkt meg to like. Stor skuffelse!

Sydney er fin, bevares. Kanskje litt tivoliaktig? Utrolig lange stilker, nesten 80 cm, jeg hadde den på kontoret og måtte skjære av blomsten for å frakte hjem til jul.

Så viste det seg altså at jeg skyldte Eurobulb en unnskyldning for onde tanker om feilmerking. Det var ikke de som hadde rota med etikettene, det var meg. Har sjelden vært så glad for å oppdage egne feil! Denne lekre saken var verdt å vente på. Opprett og fin, ikke kjempehøy, nydelige sjatteringer i fargene. Bildet er tatt i panikk dagen før avreise til Møre, og yter slett ikke blomstene rettferdighet.

4 kommentarer:

Sigrid sa...

Charisma er nydelig, ja. Jeg har ikke vekket min til live ennå.
Sydney er også fin, synes jeg, men som du sier litt voldsomt stripete. Det er en som ligner veldig, Toronto, som har vært litt lavere hos meg.

Sydney kom imidlertid i blomst uten kuldeperiode hos meg nå. Den har stått i vinduskarmen siden i fjor vinter og kom plutselig med knopp.

Berit sa...

Sydney er enorm i alt! Lange stengler, svære blomster, kolossal løk - måtte bruke rosepotte.
Razzle Dazzle som jeg viste på forumet er noe i samme gata, men litt mjukere i fargene og ikke fullt så stripete.

Hvor lenge kan en egentlig vente med å vekke fra dvalen? Har bare et par-tre igjen i kjelleren nå.

Herdis sa...

Charisma - min favoritt! Eg har stor knupp på min, gleder meg:-)

Anonym sa...

Nydelege, begge to. Viss du får deg stativ til kameraet kan du ta bilde med lang lukkartid og utan blits. Då blir lyset meir balansert. Det er det eg brukar på matbilda mine. /(Vel, på enkelte av dei, iallfall. av og til går det litt fort... *rødme*)