mandag 22. september 2008

Raid, forkjølelse og sunnmørhelg

Jeg er slått ned av forkjølelse. Av den seigliva, hostende, tett-i-nesa-og-hodet-typen. Hvilket hindrer meg i å fortsette maling av stue, men ikke i å raide yndlingshagesenteret!! Svekket tankekapasitet er kanskje en fordel i en slik sammenheng, hemningene ble dyttet langt unna.
Nå står innkjøpene bak uthuset, jeg vet sannelig ikke hva jeg egentlig fikk med meg. Et tosifra antall roser, noen få stauder og et par klematis. Kommer tilbake med oversikt.

Helga ble tilbragt i Sunnmørsparadiset med venner. Vakkert vær, men sola er ikke på besøk hos oss så lenge mer, om en måneds tid er det helt slutt for i år. Båttur, krabbefiske, god mat fra havet og hyggelig samvær. Og siden vennene er av det hageinteresserte slaget, ble det lagt inn ei lenge påkrevd lukeøkt og en smule frøsamling. :)
Mme Boll vartet opp med prima blomstring og mange flere knopper, helt bedårende. Blomstret gjorde også Rose de Resht og Stanwell Perpetual, samt overraskende nok Altaica og Double Blush. Har ikke sett remontering på dem før. Aurikkelkanten står i nesten fullt flor, jeg håper bare den gjemmer litt til våren også.

5 kommentarer:

Herdis sa...

Kjempefint at du og har fått deg blogg, Berit! Du er lagt til i lista mi. Nå får vi håpe at du blir fort frisk att av forkjølelsen. Gratulerer med nye planteskattar bak uthuset. Hagesenterraid orkar ein til og med i forkjøla tilstand, det forstår eg godt.

Miamaria sa...

God bedring!!!

Anonym sa...

Issa fy, sånn forkjølelse er pyton. På den annen side er det jo fint med hagesentertrøst. Hehehe!
God bedring!

Unknown sa...

God bedring, denne varianten hadde jeg for tre uker siden, kjedelig!

Vigdis i Romerikshaven sa...

God bedring! Koselig å ha deg med her. :-)