tirsdag 30. september 2008

Høyt hang de

og sure var de. Nå ligger 5 kg rensa rognebær i frysen og venter på videre prikkevering.
Ikke fordi de trenger noen ekstra frostnatt for smakens skyld, vi har hatt flere. Men jeg synes de blir fortere møre og slipper safta lettere etter en periode i stivfrossen tilstand.

Fortsatt ikke noe sporingsnummer osv. fra Eurobulb, har det ikke kommet i morra må jeg mase. Det begynner å haste med å få uteløken i bakken, skrapte is av bilvinduene igjen i dag.

5 kommentarer:

Mokki sa...

Jeg peser kundeservice hos Bakker for å få mine løker :) Har fått svar en gang om at de var "rett rundt hjørnet", men jeg synes de fortjener litt pes så jeg maser videre...

Berit sa...

Min sending inneholder hippeastrum, så jeg var advart om at den kom sent. Men nå skal de altså være sendt, venter bare på sporingsdokumentasjon på mail.

Marit sa...

Vente, vente... vi hagemennesker bør være utstyrt med en meget stor dose tålmodighet for å tåle all denne ventingen. Jeg er lut lei av å vente på løk på høsten. Synes det er sånn hvert år...
Det var frost her også i går, og det haster med å få løkene i bakken.

Anonym sa...

Så flink du er med å plukke inn og fryse ned. Rogn har jeg aldri laget noe av - kanskje jeg burde prøve?

Berit sa...

Ungene krever rognebærsyltetøy til julematen!
Mesteparten går til "høstglød på glass", se oppskriftarkivet på info-sidene. Eget bruk + dugnad for inntekter til prestegardshagen.