søndag 30. november 2008

Vinterdyne på

Omsider har det tynne, lille snølaget økt til om lag 20 cm, så nå har Ringebuhagen fått vinterdyna si før de hardeste kuldeperiodene. Så får det heller våge seg at det kosta svette og støle snømåkemuskler. Akkurat passe nå, tusen takk!

Første søndag i advent er ellers feira med vask av kjøkkenvindu og deretter montering av de tradisjonelle røde silkebandsrutene, klart for mjuke filthjerter utover i desember. På benken under står første runde juletasetter i glasskål med singel og vann - og enda en ny hipp, denne gangen en svindyr Matterhorn fra blomsterbutikken. (Håper navnet sikter til hvitfargen og ikke til høyden!)

Forbrukerkontoret levner meg ikke stort håp for kamerareklamasjon. Det var lukkeren som var kaputt, verkstedet svarte meget raskt. Det skal finnes rettskraftig dom på at lukkeren er en slitedel som man må regne med kan gå etter to år. Søren også! Det lønner seg neppe å reparere, den prisen er mer enn halvveis til et nytt kamera. Det er bare det at jeg har vært så glad i apparatet, og nå lages det ikke noe lignende mer. Jeg har trøstesett på erstattere, men det blir neppe på denne sida av nyttår, og neppe så lite og nett. Hrmff!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Ergerlig med kamera. Sett din lit til nyttårssalget. Gå gjerne på nettet og sjekk hos andre enn Expert og Elkjøp - det kan være at det ligger noen tilsvarende modeller fortsatt til salgs.

Berit sa...

Tror nok at Coolpixperioden er over for meg, det er mer enn et år sida de slutta lage dem med vridbart objektiv. Og så var det 10 x optisk zoom, sukk!
Trøsteså på et Canon Powershot SX10, et av de få gjenlevende med vridbar skjerm og bra (20x) zoom.

Mariann S sa...

Kjedelig med kameraet. Mitt forrige kamera gikk i bakken uten 'idiot'forsikring 2 mnd gammalt - og dett var dett.

Kjøkkenvinduet mitt er også raudruta no, med to fine raude filthjerter i dag :-)
Nydelig fram mot jul når det blir fleire og fleire av dei.