onsdag 5. november 2008

Kabelsatan

Vi har vært på audiens hos vesleprinsessa. Ikke engang nye spirer smelter mormorhjertet som når toåringen møter oss i døra med harde klemmer og nuss på nesa!

- Har du hatt det fint i barnehagen i dag?
Intens nikking.
- Hva gjør dere der da?
Gledesstrålende: -Vi krangler!

Hun snakker som en foss, reint og i lange setninger, men noen ord går i ball. Kamemetkomerotene var grei å finne ut av, verandandan likeså, og bøyinga en sof-sofan betyr bare at ungen har grammatikalsk teft.
Men altså kabelsatan?? Mor måtte oppklare: Kaptein Sabeltann. :D

10 kommentarer:

Mona sa...

Hihihihi

Det er mye gratis og god underholding i barn :D. Kabelsatan er en klassiker - hysterisk morsom.

Linnemi sa...

Herlig! :D

Elisa sa...

Så moro! Vår jente er blitt 1,5 og har såvidt begynt med ord. Mammaen blir like glad, stolt og rørt kvar gong! Eit ord har ho sagt lenge; NEI med store bokstavar og utropsteikn. Me velger å tolke det slik at ho har bein i nasen...

Berit sa...

Så du kjenner kabelsatan fra før, Mona? Kanksje det finnes et mønster for bokstavstokkinga? Hadde sansen for din sønns "balanse" også!

Red Hobbitt sa...

Lurt å blogge sånne gullkorn. Vi tror vi skal huske alt, men plutselig er det vekk. Ha en fin ettermiddag, Berit!

Sine sa...

Kabelsatan har jeg ikke hørt før, herlig!

Mona sa...

Jeg har hørt flere foreldre som har sagt at Sabeltann har blitt KabelSatan - mulig det er et mønster i stokkingen, ingen av mine har gjort det. Men tatt musikken han plager landets foreldre til å høre på med synes jeg dobbeltbetydningen blir fornøyelig.

Berit sa...

Nemlig, Mona! (lol)

Tove sa...

Samboeren min kaller også kaptein Sabeltann for kabelsatan, men det er fordi han ikke liker ham, tror jeg. I går bestilte jeg forresten billetter til sommerens forestilling, så det blir spennende. Tror de små blir fornøyde :-) Småtten uttalte at han skulle helt klart kjøre skuta til Kaptein Sabeltann, så da er det bare å syke seg opp til å stå i kø. Nå har vinteren kommet til Dokka.

Unknown sa...

Så utrolig sjønn!!!! .-)