mandag 20. april 2009

Har vært i krig

Jeg ser i alle fall slik ut! Armene mine er fulle av røde risp i uregelmessig siksakmønster etter gårsdagens nærkamp med Hansaland og Frühlingsduft. Det var nemlig tid for å ruske vekk stauderester og ugras i det store kontorbedet, og det var så varmt i sola at t-skjorte var eneste fornuftige påkledning. Det fikk armene svi for, bokstavelig talt. Og jeg så naturligvis ikke hvor ille det var før etterpå.
Jaja, godt jeg ikke skal iføre meg ballkjole med det første.

I alla fulla fall er første gjennomrusking av kontorbedet gjennomført, og det uten at jeg har tråkka ned så verst mange spirende tulipaner. Nå kan jeg betrakte krokusen der uten sjenerende mye rusk og rask i synsfeltet. Dessuten fikk jeg med hjelp av husbonden rakt to plenlapper der oppe, så nå er den halvoffentlige delen av Ringebuhagen nesten ship shape. Gjenstår stripa bak kontoret, men der ligger det skitne snøskavler enda. Hjemme har jeg ikke begynt, men der jukseraker vi med grasklipper, det får være bra nok.

Bortsett fra de oppskrapte armene var det en deilig dag, det er så herlig å endelig sette i gang ute! Smilte ned mot graset, jorda, krokusen og spirene, smilet ble bare avbrutt under angrep fra de nevnte buskene.
Like fint hagevær lørdag, men dagen gikk med til å feire svigermors 90-årsdag. Denslags må jo markeres, hagevær eller ikke!

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Kan tenke meg hvordan du ser ut:)
Jeg pleier å si at jeg har vært i slosskamp med alle kattene i nabolaget.
Ikke kan jeg fordra hansker heller, så hendene/neglene er ikke noe å vise frem.
Men du så godt det kjennes likevel.

Berit sa...

Katteslagsmål er også en plausibel forklaring! ;D
Hendene ser naurligvis heller ikke ut, men det har gått verst ut over armene. Viste dem fram på styremøte i rosegruppa i kveld og høsta rå (og gjenkjennende) latter.