mandag 29. november 2010

Roser, duft og varmt visakort

Rosene først: Jeg ble frista over evne og meldte meg på foredrag med Kordes-topp Thomas Proll i regi av Oslo og omegn Roseforening. Lurt gjort! Det var nemlig et flott foredrag med en inspirerende foredragsholder og mange rosenyheter å sikle over, heldigvis ledsaget av katalog der man kunne finne igjen noen av godbitene etterpå. Og det var hyggelig lag med mange kjente ansikter og noen nye bekjentskaper, kaffe og kakebord, prat og utlodning (Jeg stakk av med et glass av Cristinas minette-gele, det skal spares til jul.) Eneste minuset var at både vi og foredragsholderen gjerne skulle holdt på lenger enn biblioteket var åpent. Kanskje begynne en time tidligere ved neste korsvei? Merket meg et lørdagsmøte neste høst med Knud Pedersen, det kunne vært noe å få med seg. Etter møtet var jeg så heldig å bli kjørt nesten til døra hos musikeren av Raell, det sparte meg for en lengre spasertur i den kalde snoen. Takk, takk!


Ettersom en Oslotur ikke er noen formiddagsutflukt for et landsends kvinnemenneske, må man passe på å kombinere litt. Så jeg booka meg like godt inn hos datter mi for å få innkjøpshjelp på klær dagen før. Som jeg har sagt før: Jeg HATER shopping, og klesbutikker mest av alt. Det er deprimerende når alt ser mye bedre ut på kleshengerne enn på meg! Men datter mi er stikk motsatt. Jeg er sikker på at hun kunne gjort et levebrød av det der, hun er utrolig flink til å finne flatterende klesplagg til folk. Etter at hun flytta til Østfold har det ikke blitt mange plagga på meg, så nå var det på tide med litt fornyelse. Vi lot menn og barn være hjemme og skred til verket. Det tok halve dagen og gjorde vondt i visakortet, men hva gjør vel det - jeg føler meg sant å si ganske fin i nyanskaffelsene. Uvant følelse!Avslutningsvis tøfla vi inn på parfymeri. Jeg ble frista av Gundas tilbud om dufthjelp for ikke lenge sia, og hadde med liste over de innkomne forslaga. Det var ikke så mange av de foreslåtte som fantes i det parfymeriet, men noen var det, og vi sniffet oss igjennom de som var pluss noen som dattera likte. Til slutt tok jeg Stella Mccartneys Amber Rose med hjem. Ved nærmere ettertanke tror jeg det er første gang jeg har kjøpt duft til meg sjøl. Trives med den så langt, og jentebarnet påstår den kler meg. Kanskje jeg forsøker meg nedover lista ved en senere anledning?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som reneste bli-ny-dagen det der. Manglet bare en tur til frisøren? ;)

Det er deilig når alt klaffer. Men jeg er enig - å handle de gangene det ikke er sånn er forferdelig slitsomt...

Berit sa...

Frisøren er om et par uker, smgj!
Og jeg skal til hudpleie før jul, så nå blir jeg knapt til å kjenne igjen!

Alt godt sa...

Så bra at du fekk bruk for tipsa, Berit! Eg er sikker på at du er kjempeflott. :-)

hildeg sa...

Høres ut som en bra dag! Selv om det gjør vondt i visakortet. Og ja, jeg og. Selv om visakortet mitt har det helt fint, småprøver fra det store utland koster ikke stort :D

Marit sa...

Det skal gjøre vondt i Visakortet på denne tiden av året ;)

Lykke til med fornyelsen!

Berit sa...

Hildeg: Det var ikke Stella som gjorde mest vondt. Småprøver fra utlandet høres forresten lurt ut!

Marit: Angrer ingenting, men det blir mye enkel førjulsmat, tror jeg nok. ;)

Kristin Aurdal sa...

Liker ikke shopping jeg heller, men av til slår shoppingenet inn og da passer jeg på å benytte anledningen med det resultat at visakortet blir rødglødende.
Bra at du har en datter som kan trå til som hjelper :-)
Den parfyma ser ut til å lukte godt kanskje jeg skal ta en prøvesniff og finne ut om den er noe for meg :-)
Ønsker deg en fin adventstid.

Berit sa...

Veldig godt med handlehjelp, New Dawn! Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke hadde prøvd engang halvparten av det jeg endte opp med om jeg hadde gått på egenhånd.