tirsdag 11. august 2009

På Facebook

Mannfolket rapporterer at Gildehagen min er på Facebook. Det er musikeren som har lagt ut et bilde av kofferten sin i den den blomstrende bilen, med kommentar omtrent som følger: "Mor mi har med seg hele hagen, mens jeg klarer meg med en liten koffert." Det er av sine egne en skal ha det.

Ellers? Jobbehelg på Møre. Vi har et fuktig punkt i badstua og brukte helga til å til å grave inntil en uthusvegg, drenere, slamme, legge grunnmursplast og kaste igjen grøfta med stein. Mine tidligste kusymrer må bo et annet sted for framtida! Så håper jeg bare at problemet er løst så vi slipper gjenta operasjonen på motsatt vegg. Hagemessig bare grasklipp, noe smånapping og deadheading. Ja, og så den obligatoriske fotorunden, men jeg har ikke lastet opp bildene formedelst tordenvær om kveldene, vil ikke risikere macen. Hagens vakreste var lilja 'Wedding Bells', som står med drøssevis av bulbiller igjen, bare nevner det. ;)

Det går stadig raskere å plukke bringebær i hjemmehagen. Gårsdagens fangst var bare på halvannen liter, men flotte bær. Har håp om deilige desserter i flere uker framover!

7 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

så flott den lilja er. Har fått lilje-dille i år og har ei lang bestilling klar sånn at det blir ennå flere til neste år.
Artig at du er på Facebook, det er nok mange som syns vi er litt sprøe.
Ha en fin dag!

Berit sa...

Jeg er ikke der (og har dermed ikke sett saken sjøl), bare den blomstrende bilen, hehe! Vi gærne har det godt! Sånn stort sett, i alle fall.

Berit sa...

Forresten er det veldig greit å sende bulbiller i posten om noen skulle ha lyst på, jeg plukker av om noen er interessert. Det tar litt tid før de blir blomstrinsdyktige, da. Lilja er opprinnelig fra Langangen.

Red Hobbitt sa...

Kan lite med bulbiller. Må lese litt på Hagegal først for å se om det er noe jeg kommer av med.

Berit sa...

Det er bare å sette dem i jorda og vente på at de gror, Red Hobbitt. Ikke fort, men raskere enn frø.

Unknown sa...

Vi fant også sånn passe med bringebær sist vi plukka nå i helga. - Nå er det tomt i hekken vår, sa fadern da jeg var der i sted.

Bringebær er et av livets største nødvendigheter!

Mona sa...

Hihihih. Utrolig bra kommentar!

Også er begrepet Gildehage så veldig bra, spesielt siden det er snakk om plaskasser fra Gilde :)))