torsdag 18. desember 2008

Kontorhippene


Inntil jeg får kjøpt meg nytt kamera gjør jeg et forsøk med mobilbilde. Her er fra venstre Amalfi, Alfresco og Top Choice.

Jeg har begynt så smått å frakte dem hjem til jul - i går Lovely Garden, som kommer med knoppper nå. Mange! Det var den som fikk meg til å gå på den famøse Eurobulbimporten i høst, så den har værs'go å holde alle store løfter!

Julestyr: Sylta i lake, goro utkjevla og klar til steiking, julekort påbegynt.Takk til Ingrid E for hyggelig utmerkelse! Villrose har sendt meg den tidligere, da la jeg den bare i innlegget. Nå får den stå i høyremargen ei stund.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var da noen flotte hipper:-)

Ikke noe særlig julevær her i vest, grått og mildt. Det truer med nedbør. Dyra i huset er værsjuke:-) og jeg koser meg med juleforberedelser og sport på TV.

Lykke til med gorobaksten!

Anonym sa...

Top choice er nydelig. Jeg har kommet fram til at jeg liker dem aller best når blomsten enten er ganske enkel eller veldig fyllt. Iallfall i år. Til neste år har jeg nok skiftet mening - igjen. ;)

Berit sa...

Elsa: Gorobaksten pleier gå brillefint etter at jeg fant på å la de utkjevla emnene ligge natta over i kjelleren! Tar opp noen om gangen, de er stive som papplater når de legges i jernet.

smgj: Top Choice er en yndling. 6-7 klokker på hver stilk, nydelig form og passe stor. Amalfi er liksom litt krøllete i kronbladene, men nydelig den også.

Sigrid sa...

Det var litt av et kontorvindu! Så flotte :-)
Lovely Garden var fjorårets beste hos meg, så der har du noe å glede deg til. En av fordelene med den er dessuten at blomsterstenglene ikke blir så høye at de velter.

Berit sa...

Det er et av dem, Sigrid! I det andre står Christmas Red og Charisma (i knopp), Denver (to avblomstra stilker, en knopp). Det er ganske heftig, jeg har hatt noen av kara inne på sightseeing, hehe!