torsdag 6. mai 2010

Pusen Tilla

Overskrifta er litt på snei som vanlig - jeg har ingen katt, allergi i familien. Men har du sett så pusete pulsatillaen min er i kveldslyset? Nettopp inne igjen fra en inspeksjonstur ute, og pusen formelig ropte etter avbilding. (Ikke så aller verst kamera på mobilen faktisk.)
Ikke annet enn kosehaging i dag heller, i stedet har jeg avslutta første pulje vindusmaling. Men hagerunder må jeg altså ha, og frisk luft etter malingsosen! Det kalde været har gjort at krokus og scilla, puschkinia og kubjeller har lang blomstring i år. Vanligvis kommer varmen i april-mai, og så er det over på snaue fjorten dager. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Rosemøtet tirsdag gikk bra og det var godt oppmøte tross kald og sur vind. Vi slapp heldigvis den nysnøen de fikk lenger sør, så her ble ingen vintergraving tross alt. De som måtte ha interesse finner mer på roseforeningsbloggen.

Mine egne roser ser fortsatt labre ut, bortsett fra de aller mest hardføre. Håhåjaja! Det er morsomt å prøve noe nytt også, så kanskje det også er godt for noe.

Nå gleder jeg meg til sunnmørshagehelger framover i mai, den første begynner i morra kveld.

10 kommentarer:

Unknown sa...

Søte nusselige pulsatilla! :D

Anonym sa...

Den der er da iallfall husrein, vil jeg tro? ;)

Marit sa...

Nydelig pus du har! Ja, det kalde været har i hvertfall en god side, alt som blomstrer varer i evigheter. Men jeg tror at hvis jeg kunne velge, så hadde jeg valgt en kjapp avblomstring ;)Nå vil jeg ha varme!

Berit sa...

smgj: Formodentlig - men hun holder seg utadørs. Territorial pus!

Iris: Jeg vil også ha varme, men jeg har så dårlige fobindelser med all slags guder. I mellomtida får vi leke være-glad-leken, om du husker Pollyanna.

Unknown sa...

Jeg ble alltid så sliten av fake-Polyanna. ;)

IngunnBW sa...

Herlig! Og så fint navn det hadde vært på en katt; Tilla :)
Nydelig bilde av pusen :)

Berit sa...

Anita: Kan lett bli krampe, ja. Boka er av det oppbyggelige slaget, og ingen stor litterær opplevelse på noen måte. Av de barnebøkene jeg IKKE har lest igjen som voksen.
Prinsippet er ikke så dumt for sjelefreden, å lete etter positive vinklinger. Men bevares, berettiget harme er også sunt!

Mariann S sa...

Pulsatilla er so hårete og herlige ja :) Hadde en fantastisk varm, solrik og herlig dag i går, men i dag regnar det igjen :( Håpar du er heldigare med veret der du har din sunnmørshage :) God helg til deg :)

Unknown sa...

PS: Award inne hos meg! :D

Berit sa...

Så hyggelig, Anita - jeg tar utfordringa, men ikke i kveld.